Περιγραφή

Θερμόμετρo το οποίο είναι ιδανική επιλογή για να είστε ενήμεροι σχετικά με την τρέχουσα θερμοκρασία σε έναν συγκεκριμένο χώρο. 

Μπορείτε να το τοποθετήσετε εσωτερικά σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά σε μπαλκόνι ή κήπο. 

Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας είναι σημαντική για διάφορους λόγους, όπως για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ακριβή απόδοση ενός συστήματος θέρμανσης ή ψύξης ή ακόμα και για παραμείνετε ενήμεροι απλά για τις συνθήκες που επικρατούν. 

Αντίστοιχα χρήση μπορεί να βρει και σε θερμοκήπια, αφού είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν η θερμοκρασία είναι ιδανική για τα φυτά σας.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον τοίχο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το τοποθετείτε σε σημείο με όσο το δυνατόν πιο ουδέτερες συνθήκες. 

Αν προορίζεται για εσωτερική χρήση δεν θα πρέπει το τοποθετήσετε κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα ή σε κλιματιστικό καθώς οι μετρήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι ενδεικτικές. 

Αν προορίζεται για εξωτερική χρήση θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε ένα σκιερό μέρος και τουλάχιστον 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος.

Η απεικόνιση των μετρήσεων είναι αναλογική, που σημαίνει ότι η συσκευή διαθέτει δείκτη που παρουσιάζει τη θερμοκρασία. 

Έχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε αλλαγές της θερμοκρασίας, σε σχέση με ένα ψηφιακό, ενώ παράλληλα μπορεί να διακοσμήσει τον χώρο σας αφού αυτού του τύπου οι συσκευές έχουν μία ρετρό εμφάνιση.

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: