Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
ΚΥΒΙΣΜΟΣ (cc)
ΙΣΧΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (Hp)
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

Εξωλέμβια μηχανή GM2500 της εταιρείας Kumatsugen με ώθηση 24lb, για σκάφη που υποστηρίζουν ιπποδύναμη 5HP. Τροφοδοτείται με βενζίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως βοηθητική είτε ως κύρια μηχανή. Διαθέτει τετράχονο κινητήρα που είναι οικονομικότερος σε κατανάλωση με σχέση τους δίχρονους κινητήρες. Η θέση τοποθέτησης πρέπει να συμβαδίζει με τις οδηγίες του κατασκευαστή για την επίτευξη μείωσης των τριβών του ποδιού και βελτίωσης της κατανάλωσης.

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Εξωλέμβια μηχανή GM6100 της εταιρείας Kumatsugen, για σκάφη που δέχονται μηχανές με μακρύ λαιμό. 

Τροφοδοτείται με βενζίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως βοηθητική είτε ως κύρια μηχανή. 

Διαθέτει τετράχονο κινητήρα που είναι οικονομικότερος σε κατανάλωση με σχέση τους δίχρονους κινητήρες. 

Η θέση τοποθέτησης πρέπει να συμβαδίζει με τις οδηγίες του κατασκευαστή για την επίτευξη μείωσης των τριβών του ποδιού και βελτίωσης της κατανάλωσης.

Εξωλέμβια μηχανή GM1500 της εταιρείας Kumatsugen, για σκάφη που υποστηρίζουν ιπποδύναμη 1.5HP. Τροφοδοτείται με βενζίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως βοηθητική είτε ως κύρια μηχανή. Διαθέτει τετράχονο κινητήρα που είναι οικονομικότερος σε κατανάλωση με σχέση τους δίχρονους κινητήρες. Η θέση τοποθέτησης πρέπει να συμβαδίζει με τις οδηγίες του κατασκευαστή για την επίτευξη μείωσης των τριβών του ποδιού και βελτίωσης της κατανάλωσης.