Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες
Τιμή
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Βάρος (kg)
Filter

To DB Wood-Putty είναι χρωματιστός, ακρυλικός ξυλόστοκος για επιδιόρθωση χτυπημάτων, ρωγμών, ατελειών και οπών ξύλινων επιφανειών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές στρώσεις. Μετά την ωρίμανση γυαλοχαρτάρεται, τρυπιέται, πριονίζεται, λιμάρεται. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.

Η ISOMAT AK 115 είναι μία υψηλής ποιότητας κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης και αντοχή στην υγρασία. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2 TE σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.
Η ISOMAT AK 115 είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων γρανίτη και γενικά απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε ποικίλες επιφάνειες και ιδίως όπου απαιτείται υψηλή πρόσφυση και αντοχή στην υγρασία. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ISOMAT - 5kg ΑΚ-10 Λευκή κόλλα πλακιδίων (050101051)

Τιμή 3,40 €

Η ISOMAT AK 10 είναι μια κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο.
Έχει μηδενική ολίσθηση.
Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης και αντοχή στην υγρασία.
Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1 T σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.
Η ISOMAT AK 10 είναι κατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά κλπ.
Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

To DB Wood-Putty είναι χρωματιστός, ακρυλικός ξυλόστοκος για επιδιόρθωση χτυπημάτων, ρωγμών, ατελειών και οπών ξύλινων επιφανειών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές στρώσεις. Μετά την ωρίμανση γυαλοχαρτάρεται, τρυπιέται, πριονίζεται, λιμάρεται. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.

Η υφασμάτινη ταινία παραλλαγής Camo Tape έχει υψηλή συγκολλητική δύναμη και αντέχει έως 60°C (έως 80°C για μικρά διαστήματα 1 ώρας). 

Είναι κατάλληλη για χρήσεις σε εξωτερικούς χώρους και κόβεται με το χέρι

FISCHER - FIS P Plus 300 T Χημικό Βύσμα 300ml (537551)

Τιμή 9,00 €

Το χημικό αγκύριο fischer FIS P Plus είναι υβριδικό κονίαμα πολυεστέρα με πιστοποίηση για στερέωση σε τούβλο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα και μεγάλη ποικιλία τούβλων. Είναι κατάλληλο για στερέωση μεταλλικών κλιμακοστασίων διαφυγής από πυρκαγιά, χειρολισθήρες ή στέγαστρα. Το FIS P Plus τοποθετείται με πιστοποιημένους κοχλίες αγκύρωσης FIS A, χιτώνια εσωτερικού σπειρώματος FIS E μαζί με τα δικτυωτά χιτώνια fischer σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι μερικώς χρησιμοποιημένες φύσιγγες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν προσαρμόζοντας νέο ακροφύσιο ανάμιξης.

Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα κατά την τοποθέτηση.

  • Ενσακισμένο προίόν έτοιμο για ανάμειξη με νερό
  • Με βάση το γύψο
  • Αναμιγνύεατι εύκολα
  • Κρεμώδης ομοιογενής υφή
  • Επαρκής χρόνος εργασιμότητας
  • Καλή πρόσφυση Μεγάλη απόδοση
  • Υψηλό ποσοστό συγκράτησης νερού

Η Ceys Total Tech είναι μια σφραγιστική κόλλα που κολλάει, σφραγίζει και επιδιορθώνει οποιοδήποτε υλικό σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμη και κάτω από το νερό, με άμεσο αποτέλεσμα και αντοχή ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη,πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Το HYPERDESMO®-LV είναι υλικό μικρομοριακής δομής με χαμηλό ιξώδες που επιτρέπει την εφαρμογή του με μηχανές ψεκασμού χωρίς την προσθήκη διαλύτη. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.