Περιγραφή

Προστατευτικό τζακιού της εταιρείας Sidirela, το οποίο θα προφυλάξει τον χώρο σας από σπίθες που μπορεί να πεταχτούν από τις φλόγες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πυρκαγιάς και φθορών. Επιπλέον θα συμβάλλει στο να μείνουν μακριά από την εστία παιδιά και κατοικίδια ζώα, αποτρέποντας έτσι πιθανά ατυχήματα. Παράλληλα με την προστασία θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απολαμβάνετε και τη θαλπωρή της φωτιάς, αφού δεν χάνεται η οπτική επαφή.

Αποτελείται από 3 φύλλα και μπορείτε να το προσαρμόσετε έτσι ώστε να καλύπτει την εστία ολοκληρωτικά ή και να αφήνετε λίγο χώρο ώστε να μπορείτε να ανανεώνετε τα ξύλα, όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Επιπλέον όποτε δεν το χρειάζεστε μπορείτε να το αναδιπλώνετε για εύκολη αποθήκευση.

Κατασκευάζεται από μέταλλο και έχει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά και περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Ο καθαρισμός του θα πρέπει να γίνεται αφού έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα από το σβήσιμο της φλόγας, ώστε να αποτραπούν πιθανά καψίματα.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: