Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

Τσάντα εργαλείων KRAUSMANN® υφασμάτινη με εξωτερική θήκη & φερμουάρ. 

Είναι φτιαγμένη από 600D Oxford Polyester υλικό υψηλής ποιότητας για μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. 

Διαθέτει άνετες και ανθεκτικές χειρολαβές, διπλές ραφές για μέγιστη αντοχή και εξωτερική θήκη με φερμουάρ για μέγιστη οργάνωση.

Θήκη εργαλείων με 16 θέσεις και ιμάντα για την μεταφορά εργαλείων στο δρόμο ή τη δημιουργία σετ εργαλείων για συγκεκριμένες ανάγκες όπως το αυτοκίνητο ή το σκάφος.

Ιδανική για εργαλεία χειρός και άλλα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους ηλεκτρολόγους υδραυλικούς, και μαραγκούς.

Η μικρή μας θήκη βοηθητικού προγράμματος/συντήρησης Ziptop™ διαθέτει κάλυμμα με φερμουάρ για να ασφαλίσετε τα αγαπημένα σας εργαλεία και περιλαμβάνει κλιπ μεζούρα και θηλιά φακού.

CLC - Μονόπλευρη ποδία εργαλείων ξυλουργού (CL1001245)

Τιμή 18,80 €

Αυτή η ποδιά εργασίας μονής πλευράς εργολάβου έχει μια ζώνη φαρδιά πλέγματος 2" με πόρπη που κλειδώνει και 2 κύριες τσέπες με 3 μικρότερες τσέπες και μανίκια, συμπεριλαμβανομένου βρόχου σφύρας και κλιπ μεζούρα

CLC - POCKET MEDIUM ZIPTOP™ UTILITY Με 11 θήκες (CL1001524)

Τιμή 30,90 €

Η μεσαία θήκη μας για βοηθητικό εξοπλισμό/συντήρηση Ziptop™ έχει κάλυμμα με φερμουάρ για να ασφαλίζει τα αγαπημένα σας εργαλεία και περιλαμβάνει κλιπ μεζούρα, ηλεκτρικό ιμάντα ταινίας, μεταλλικό άγκιστρο εργαλείου.

Αυτός ο επαγγελματικός ποιοτικός ιμάντας εργαλείων σύνθετης εξέδρας ηλεκτρολόγων 4 τεμαχίων έχει 28 τσέπες και συνοδεύεται από ζώνη 3" με επένδυση, διπλής γλώσσας, ζαρτιέρες 3 σημείων με επένδυση, τσέπη για τρυπάνι μπαταρίας, όλα για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας εξαρτήματα, συνδέσμους και εργαλεία .

Αυτή η τσάντα ταχυτήτων για όλες τις χρήσεις είναι ιδανική για ογκώδη εργαλεία και αξεσουάρ, διαθέτει 7 εξωτερικές τσέπες, ελαστικά πόδια ανθεκτικά στην τριβή, λαβές με επένδυση και λουράκι ώμου με επένδυση για εύκολη μεταφορά.

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Σακίδιο πλάτης για εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές. 

Κατασκευασμένα απο σκληρό εξωτερικό ύφασμα 1200 denier και επένδυσης 600 denier για προστασία αντικειμένων. 

Βάση ανθεκτική στο νερό για προστασία από τη φθορά.