ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Η ιστοσελίδα koufopoulosergaleia.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εργαλείων και οικιακών ειδών μέσω Διαδικτύου, που ανήκει στην εταιρία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝ.ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ με ΑΦΜ : 079965839 καί Γ.Ε.ΜΗ. 124815803000 , ΔΟΥ:ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ με έδρα Κρίσσης 70, ΤΚ: 11364, Ανω Κυψέλη. Τηλέφωνο/fax: 210-8618888, e-mail:info@koufopoulosergaleia.gr. Η εταιρία koufopoulosergaleia διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί ή να τροποποιεί ελεύθερα τις προϋποθέσεις και τους όρους των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, όποτε αυτή το κρίνει απαραίτητο, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους τελικούς καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα koufopoulosergaleia.gr δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της διαθεσιμότητας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης πριν τη διεκπεραίωση της παραγγελίας.
ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος αφορούν σε πωλήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, ισχύουν δε για όσο χρόνο αυτές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα. Ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση στις τιμές κάποιων προιόντων γι' αγορές απευθείας από το κατάστημα.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά είναι: Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού / κινητού σας τηλεφώνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Στην περίπτωση που επιλέξετε οι συναλλαγές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να γνωστοποιηθούν ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως της κάρτας. Τα παραπάνω στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στην αρμόδια τράπεζα ( π.χ αριθμός πιστωτικής κάρτας) και δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε άλλον τρίτο. Όλα τα παραπάνω στοιχεία διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη ασφάλεια με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Τα προϊόντα που πωλούνται από το E-shop μας είναι καινούρια και αμεταχείριστα, όπως παραλαμβάνονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες ή τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα. Η χρονική διάρκεια και οι όροι της εγγύησης του κάθε προϊόντος αναγράφονται αναλυτικά στο φυλλάδιο του κατασκευαστή που συνοδεύει το προϊόν.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε, μέσα σε δεκατέσσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους και αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά, με την προϋπόθεση οτι τα προϊόντα βρίσκονται στην συσκευασία που σας παραδόθηκε, χωρίς να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελλατωματικό, ο πελάτης συσκευάζει το προϊόν με τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη μεταφορά και στέλνει το δέμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τότε θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της αποστολής και επιστροφής τους με το ίδιο μέσον που σας έχουν αποσταλεί. Εφόσον από τον έλεγχο του προϊόντος διαπιστωθεί ότι δεν πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις αλλαγής του, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό και θα επιστρέφεται στον πελάτη με τα έξοδα μεταφοράς να βαρύνουν τον ίδιο. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος . Σε περίπτωση που το προιόν ειναι ελλατωματικό και δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση τού με κάποιο άλλο, η αξία των προϊόντων θα σας επιστραφεί μέσα σε δέκα ημέρες από την παραλαβή του από εμάς.