Η βάση του δραπάνου σχεδιάστηκε για να προσαρμόζονται δράπανα ρεύματος ή μπαταρίας με διάμετρο δακτύλιου 43mm. Η βάση δραπάνου πρέπει να στερεωθεί πάνω σε πάγκο εργασίας ή άλλη σταθερή επιφάνεια. Τραπέζι εργασίας απο χυτοσίδερο (160x230mm).

WOLFCRAFT - Σετ Καβίλιες Γενικής Χρήσης (4645000)

Τιμή 36,90 €

Το σετ 78 τεμαχίων περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε άψογες συνδέσεις ξύλου χρησιμοποιώντας ακίδες διαμέτρου 6, 8 και 10 mm. Το επίκεντρο αυτού του σετ είναι ο Οδηγός γρήγορης συναρμολόγησης του wolfcraft. Επιτρέπει σε όλους τους ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των αρχάριων, να κάνουν τέλεια συγκροτήματα επίπεδης, γωνίας ή σχήματος Τ. Το τρυπάνι γεώτρησης χρησιμοποιείται σε σανίδες πάχους 12 έως 30 mm και είναι εξοπλισμένο με 2 κεντρικά, ένα ρυθμιζόμενο στοπ, 3 ενσωματωμένο οδηγό αυλακώσεις για περιοδικά, και 3 ατσάλινα τρυπάνια κατάλληλα για περιοδικά 6, 8 και 10 mm. Εκτός από το πολύ πρακτικό τρυπάνι γεώτρησης, η πλαστική θήκη περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε: τρυπάνια ξύλου κατάλληλα για κεντρικά, στάσεις βάθους και κόλλα ξύλου. Χρησιμοποιείται ως κιτ εκκίνησης για συναρμολόγηση επίπλων ή ως κιτ πρώτων βοηθειών για ρουτίνες επισκευές, αυτό το πλήρες κιτ είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση.  

WOLFCRAFT - Αντλία Νερού Δράπανου 13mm (2202000)

Τιμή 15,90 €

Η συμπαγής αντλία αυτόματης αναρρόφησης της wolfcraft έχει πλαστικό περίβλημα και είναι ιδανική για γρήγορη και απλή άντληση υγρών.

Είναι ιδανικό για την αποστράγγιση των κρεβατιών νερού ή ενός πισινού νερού.

Η αντλία νερού λειτουργεί με ηλεκτρικά τρυπάνια που διατίθενται στο εμπόριο με τουλάχιστον 600 W.

Με το ελαφρύ πλαστικό περίβλημα και την ισχυρή αντλητική ισχύ, η γενική αντλία είναι μια ανθεκτική, αξιόπιστη βοήθεια και μια συμπαγής, βολική εναλλακτική λύση σε μεγαλύτερες αντλίες κήπου.

Συμπαγής και αυτόματης αναρρόφησης αντλία με πλαστικό περίβλημα συμβατή με ηλεκτρικά τρυπάνια που διατίθενται στο εμπόριο (τουλάχιστον 600 W)

WOLFCRAFT - 300mm 1/4" ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ (2984000)

Τιμή 14,90 €

Μαγνητικός αντάπτορας δραπάνου κατάλληλος για δράπανα μπαταρίας. 

Ιδανικός για εργασία σε δυσπρόσιτες, στενές περιοχές εργασίας και εσοχές. 

Διαθέτει ισχυρό σταθερό μαγνήτη που συγκρατεί μύτες και βίδες.