Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

MOTIP - Spray απωθητικό τροκτικών cable protect 500ml (090103021)

Τιμή 8,50 €

Διαφανές σπρέι για να εμποδίσετε την φθορά καλωδίων και συρμάτων που προκαλούν τα τρωκτικά όπως τα ποντίκια οι νυφίτσες κτλ.

Τα τρωκτικά θα αποφύγουν τις κατεργασμένες επιφάνειες λόγω της ιδιάζουσας Κολλώδους προστατευτικής μεμβράνης.

NEW LINE - MOUSE GLUE ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135GR (99623)

Τιμή 2,90 €

Η κόλλα της εταιρείας New Line παγιδεύει τρωκτικά και έρποντα ζώα, μέσω της ακινητοποίησης. 

Εφαρμόζεται εύκολα σε διάφορες επιφάνειες, όπως χαρτόνι, ξύλο, μέταλλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση τρωκτικοκτόνων ή άλλων φαρμάκων, όπως σπίτια και χώρους τροφίμων. 

Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται, ενώ δεν επηρεάζεται από την υγρασία, το νερό και τη θερμότητα.

Απωθητική σκόνη η οποία δρα ως φυσικό εμπόδιο στο πέρασμα των φιδιών επιδρώντας στο νευρικό τους σύστημα και τρέποντας τα σε φυγή. 

Λειτουργεί είτε ως ανταλλακτική σκόνη για τις συσκευές (STICK) είτε αυτόνομα ρίχνοντάς την στα μέρη που χρειάζεται.

Εγγυάται πως θα απωθήσει με ασφάλεια τα φίδια της εξοχής, από εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους.

STAC - Απωθητική ταινία πουλιών no bird (21080714)

Τιμή 4,50 €

Η ταινία απώθησης της εταιρείας STAC αντανακλά στο φως του ήλιου και απομακρύνει τα διάφορα πτηνά από τα σημεία που έχει τοποθετηθεί, χωρίς να τα τραυματίζει. Είναι ανθεκτική, τοποθετείται εύκολα και είναι κατάλληλη για μπαλκόνια, κήπους και αγροκτήματα για την προστασία, δέντρων, καλλιεργειών και λουλουδιών.

Βαδιστικά έντομα: Εφαρμογή σε ρωγμές και εσοχές. Το διάλυμα του προϊόντος θα εφαρμόζεται σε ρωγμές και εσοχές, γωνίες, πίσω και κάτω από έπιπλα και άλλα μικρά σημεία όπου συνήθως κρύβονται τα έντομα

Ιπτάμενα έντομα: Εφαρμογή σε σημεία όπου τα ιπτάμενα έντομα τείνουν να αναπαύονται. Το διάλυμα του προϊόντος θα πρέπει να εφαρμόζεται σε περβάζια παραθύρων, δοκούς, σωλήνες, τοίχους.

Κολλητική παγίδα με δισκάκι και κόλλα, η οποία ακινητοποιεί και παγιδεύει τα τρωκτικά. 

Διατηρεί την κολλητική της κατάσταση για αρκετό χρονικό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία, το νερό ή την θερμότητα. 

Οι παγίδες τοποθετούνται κατά μήκος του πατώματος, σε χαραμάδες τοίχων ή στο πίσω μέρος των ντουλαπιών.

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο δόλωμα σε μορφή τζέλ για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών.

Προορίζεται για το ευρύ κοινό (μη επαγγελματίες χρήστες)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το EXECUTE-PLUS ANT είναι ενα ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο δόλωμα σε μορφή γέλης gel που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση όλων των στάδιων ανάπτυξης των μαύρων μυρμηγκίων ,των μυρμηγκίων Αργεντινής και των μυρμηγκιών Φαραώ σε εσωτερικούσ χώρους (εσωτερικές ρωγμές και εσοχές κατα μήκος της τοιχοποιίας) και σε εξωτερικούς χώρους (εξωτερικές ρωγμές και εσοχές σε εξωτερικούς χώρους γύρω απο κτίρια ή στην είσοδο της φωλιάς)

Απωθητική σκόνη μικρών ζώων όπως γάτες, σκύλοι και μικρά πτηνά. Είναι ένα φυσικό προϊόν ασφαλές για τα ζώα. Η δράση του συνιστάται στα αρωματικά φυτικά αιθέρια έλαια, τα οποία αποτρέπουν τις γάτες αλλά και τους σκύλους από το να λερώσουν το γκαζόν και τον κήπο σας.