Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
ΜΕΓΕΘΟΣ
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

Ιδανικά για απογύμνωση καλωδίων ή διαχείριση και κοπή σωλήνων.Εξαιρετική απόδοση πρόσφυσης, το υλικό νιτριλίου αποδίδει καλύτερα από άλλα υλικά σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και λιπαρών επιφανειών.Ανώτερη αντοχή στη διάτρηση για αιχμηρά υλικά.SMARTSWIPE™ παλάμη και δάχτυλα - επιτρέπει τη χρήση συσκευών οθόνης αφής χωρίς να αφαιρείτε γάντια.

DEWALT - Gripper Γάντια Εργασίας Latex Κίτρινα (DPG70L)

Τιμή 4,50 €

Γάντια εργασίας της Dewalt που παρέχουν άνεση ενώ προστατεύουν τα χέρια σας. 

Όποια και αν είναι η ανάγκη τα γάντια εργασίας Dewalt έχουν σχεδιαστεί για να την ικανοποιήσουν. 

Το Textured Palm επιτρέπει επιπλέον πιάσιμο - υγρό ή στεγνό. 

Εργονομικά σχεδιασμένα για ανώτερη εφαρμογή και αίσθηση. 

Γάντια νιτριλίου μιας χρήσης χωρίς πούδρα της εταιρείας Krausmann σε μπλε χρώμα. 

Κατασκευάζονται από ανόργανα συνθετικά υλικά και δεν περιέχουν καθόλου λάτεξ (latex free), γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση από άτομα με αλλεργίες στο συγκεκριμένο υλικό. 

Παρέχουν υψηλή προστασία από λάδια, διαλύτες και χημικά στοιχεία, ενώ είναι πολύ πιο ανθεκτικά στη διάτρηση απ' ότι τα γάντια latex. 

Δεν περιέχουν πούδρα προστατεύοντας το ευαίσθητο δέρμα από την πρόκληση ερεθισμών και δερματικών αντιδράσεων.

Γάντια συγκόλλησης YT-74824 τύπου Α, σχεδιασμένα για όλες τις εργασίες συγκόλλησης, συνιστώνται κυρίως για εργασίες που δεν απαιτούν υψηλή επιδεξιότητα, π.χ. συγκόλληση MIG / MAG και MMA. Πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για θερμική και μηχανική προστασία. Κατασκευασμένο από φυσικό δέρμα, με πρόσθετη ειδική επένδυση ζέρσεϊ, που όχι μόνο βελτιώνει την άνεση της εργασίας, αλλά αποτελεί σημαντικό στοιχείο πρόσθετης προστασίας από τη θερμότητα επαφής.

YT-74757 προστατευτικά γάντια εργασίας από σκούρο γκρι νάιλον, επικαλυμμένα στο μέρος της λαβής με μαύρο αφρώδες νιτρίλιο με κουκκίδες νιτριλίου. Υψηλή πυκνότητα βελονιάς σημαίνει ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο χέρι, μικρότερο βάρος και μειωμένο κίνδυνο ραμμάτων. Οι αντιολισθητικές κουκκίδες νιτριλίου ενισχύουν το κράτημα και τη σιγουριά της διατήρησης των αντικειμένων στεγνά.

Μη διαθέσιμο

YT-74759 προστατευτικά γάντια εργασίας από σκούρο γκρι νάιλον, επικαλυμμένα στο μέρος της λαβής με μαύρο αφρώδες νιτρίλιο με κουκκίδες νιτριλίου. Υψηλή πυκνότητα βελονιάς σημαίνει ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο χέρι, μικρότερο βάρος και μειωμένο κίνδυνο ραμμάτων. Οι αντιολισθητικές κουκκίδες νιτριλίου ενισχύουν το κράτημα και τη σιγουριά της διατήρησης των αντικειμένων στεγνά.