Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

Η ISOMAT AK 115 είναι μία υψηλής ποιότητας κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης και αντοχή στην υγρασία. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2 TE σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.
Η ISOMAT AK 115 είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων γρανίτη και γενικά απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε ποικίλες επιφάνειες και ιδίως όπου απαιτείται υψηλή πρόσφυση και αντοχή στην υγρασία. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ISOMAT - 5kg ΑΚ-10 Λευκή κόλλα πλακιδίων (050101051)

Τιμή 3,40 €

Η ISOMAT AK 10 είναι μια κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο.
Έχει μηδενική ολίσθηση.
Παρέχει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης και αντοχή στην υγρασία.
Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1 T σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.
Η ISOMAT AK 10 είναι κατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά κλπ.
Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.

Πεδία εφαρμογής: Κόλληση παντός τύπου πλακιδίων, απορροφητικών και μη απορροφητικών, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων, υαλοψηφίδων κτλ., τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σε πρόσφυση, ευκαμψία και αντοχή στην υγρασία (π.χ. δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, μεταλλικές επιφάνειες, γυψοσανίδες, πισίνες κτλ.). Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ISOMAT - AK-25 Κόλλα Πλακιδίων Λευκή 25kg (058201251)

Τιμή 35,00 €

Η ISOMAT AK-25 είναι μια υψηλής ποιότητας,εξαιρετικά εύκαμπτη, τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). 

Παρέχει άριστη πρόσφυση και μεγάλη αντοχή στην υγρασία. 

Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης.

Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2 TΕ S2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 12004.

Η ISOMAT AK-25 έχει λάβει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (Environmental Product Declaration-EPD) κατόπιν αξιολόγησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κύκλου ζωής της

Αρ. καταχώρισης:-P-06170, The International EPD® System.