Με τη μαντεμένια σχάρα το ψήσιμο γίνεται γρηγορότερα, καθώς η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές του φαγητού.
Για να συντηρήσετε τη μαντεμένια σχάρα πριν το ψήσιμο, καλό είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού (π.χ. ελαιόλαδο ή κάποιο φυτικό λίπος) κι έτσι θα έχετε δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια.
Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχεται τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.
Ανοξείδωτη Σχάρα
Εμαγιέ επικάλυψη εστίας
Με Ρόδες για Εύκολη Μεταφορά
Μεγάλο Θερμόμετρο στο Καπάκι
Δύο Ράφια στις Πλευρές
Πιεζοηλεκτρικό Άναμμα Εστιών
Υπέρυθρος Καυστήρας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Αριθμός Εστιών: 6
Κεντρική Εστία: 4 x 4.1kW
Aριστερή Εστία Υπερύθρων: 1 x 2.6kW
Εστία Δεξιάς πλευράς: 1 x 3.5kW
Ύψος ψησίματος: 92cm
Κεντρική εστία Ψησίματος: 71 x 49.5
Συνολικό Εμβαδόν Ψησίματος: 3710 cm²
Με Ρόδες για Εύκολη Μεταφορά
Μεγάλο Θερμόμετρο στο Καπάκι
Δύο Ράφια στις Πλευρές
Πιεζοηλεκτρικό Άναμμα Εστιών
Συνολική Ισχύς: 22.5 kWatt
Δεν περιλαμβάνει Ρυθμιστή Πίεσης και Σωλήνα