Περιγραφή

Νέα γενιά φόρτισης

​Ο πιο ισχυρός, αποδοτικός και συμπαγής φορτιστής

Ένα μείγμα ηλεκτρολογικής μηχανικής και βιομηχανικού σχεδιασμού συσκευάζει έναν ισχυρό φορτιστή μπαταριών σε ένα μικρό μέγεθος. Ο Genius5 χρησιμοποιεί τεχνολογία παλμικής λειτουργίας υψηλής συχνότητας για την αποτελεσματική μετατροπή της ισχύος A/C σε ασφαλή ισχύ D/C για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Ο ενσωματωμένος μικροϋπολογιστής του ελέγχει με ακρίβεια τη φόρτιση για την ελαχιστοποίηση της απώλειας ισχύος, ώστε να δημιουργηθεί ένας απίστευτα συμπαγής φορτιστής.

Βελτιωμένος αισθητήρας τάσης εκκίνησης.

Ολοκαίνουργια λειτουργία Force.Ο ολοκαίνουργιος αισθητήρας τάσης εκκίνησης επιτρέπει στον Genius5 να ανιχνεύει και να φορτίζει τις άδειες μπαταρίες σε επίπεδο μόλις 1 Volt. Για εξαιρετικά νεκρές μπαταρίες με τάση χαμηλότερη από 1 Volt, ενεργοποιήστε χειροκίνητα τη λειτουργία Force για να ανιχνεύσετε και να φορτίσετε μπαταρίες μέχρι και με μηδενικά Volt.

Πιο ακριβής φόρτιση σε οποιοδήποτε κλίμα.

Ο νέος ενσωματωμένος θερμικός αισθητήρας παρακολουθεί και προσαρμόζει αυτόματα τον κύκλο φόρτισης με βάση τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας περιβάλλοντος, περιορίζοντας την πιθανότητα υπο- ή υπερφόρτισης, παρέχοντας μια πιο ακριβή και πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Αποφεύγει την υποφόρτιση σε κρύο καιρό έως και -4F και την υπερφόρτιση σε ζεστό καιρό έως και 104F.

Επαναφέρετε στην ζωή τις μπαταρίες σας

Ο Genius5 ανιχνεύει αυτόματα τη στρωμάτωση θείωσης/οξέων. Εάν εντοπιστεί, επιδιορθώνει και θα αντιστρέφει αυτόματα τη ζημιά που προκλήθηκε στη μπαταρία, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής και αυξάνοντας την απόδοση.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: