Περιγραφή

Ιδιότητες προϊόντος:

Αποτελεσματικότητα - το παρασκεύασμα αφαιρεί αποτελεσματικά πράσινες επικαλύψεις, βρύα, λειχήνες και φύκια από διάφορους τύπους επιφανειών. Το παρασκεύασμα με υψηλό αφρισμό είναι τέλειο για την αφαίρεση ατμοσφαιρικής βρωμιάς από στέγες, προσόψεις, πεζοδρόμια, επιτύμβιες στήλες, καθώς και αρμούς και ρωγμές σε μπαλκόνια, βεράντες και σκάλες.

Ευρεία εφαρμογή - το προϊόν είναι κατάλληλο για καθαρισμό στεγών, προσόψεων, πλακόστρωτων, πεζοδρομίων, βεράντες, μπαλκονιών, επιτύμβιες στήλες και άλλες επιφάνειες, γεγονός που επιτρέπει στους επαγγελματίες να το χρησιμοποιούν για διάφορες εργασίες. Χάρη στο ευρύ φάσμα δράσης, εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα για την αγορά πολλών διαφορετικών προϊόντων. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών.

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα - το υγρό δημιουργεί ένα δυσμενές περιβάλλον για την ανάπτυξη πράσινων επιστρώσεων και προστατεύει τις καθαρισμένες επιφάνειες από τον επανασχηματισμό τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι καθαρισμένες επιφάνειες παραμένουν καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών από την υπηρεσία.

Ασφάλεια – Το Clinex ALG είναι ασφαλές για καθαρισμένες επιφάνειες και δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την επιφάνεια στην οποία χρησιμοποιείται. Αυτό δίνει στους επαγγελματίες ηρεμία και σιγουριά ότι δεν θα βλάψουν την καθαρισμένη επιφάνεια.

Τομείς εφαρμογής:

Το Clinex ALG προορίζεται για την αφαίρεση ατμοσφαιρικής βρωμιάς, πράσινων επικαλύψεων, βρύων, λειχήνων και φυκιών από διάφορους τύπους επιφανειών, όπως:

  • από τις στέγες,
  • από την πρόσοψη,
  • από τα λιθόστρωτα,
  • από ταφόπλακες,
  • καθώς και αρμούς και ρωγμές σε μπαλκόνια,
  • βεράντες και σκάλες.

Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε πριν τη χρήση.

Παρασκευάστε ένα διάλυμα εργασίας σε ελάχιστη συγκέντρωση 8-10% (80-100 ml/1 L νερού).

Εφαρμόστε στην καθαρισμένη επιφάνεια χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα και περιμένετε για τουλάχιστον 15 λεπτά (συνιστώνται αρκετές ώρες, π.χ. όλη τη νύχτα), στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό υπό πίεση. Το προϊόν μπορεί να πλυθεί χρησιμοποιώντας εξαρτήματα καθαρισμού για πλυντήρια πίεσης.

Επιπλέον πληροφορίες:

Ο καθαρισμός γίνεται καλύτερα νωρίς το πρωί ή το απόγευμα για να μην στεγνώσει γρήγορα το παρασκεύασμα από την επιφάνεια. Μην το χρησιμοποιείτε σε θερμαινόμενες επιφάνειες ή σε άμεσο ηλιακό φως. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, ελέγξτε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε δυσδιάκριτο μέρος.

Σε περίπτωση σχολαστικού καθαρισμού, αφήστε το σκεύασμα στην επιφάνεια για 12-24 ώρες.

Μην το χρησιμοποιείτε σε θερμαινόμενες επιφάνειες. Αφού περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο, ξεπλύνετε καλά με νερό. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, ελέγξτε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος σε δυσδιάκριτο μέρος.

Προϊόν για επαγγελματική χρήση. Το Clinex ALG είναι ένα εξειδικευμένο υγρό για τον καθαρισμό επιφανειών από βρύα, λειχήνες και φύκια, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα πράσινα επιχρίσματα από στέγες, προσόψεις, φράχτες, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια, επιτύμβιες στήλες και άλλες επιφάνειες. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά έναν αποτελεσματικό τρόπο πλύσης προσόψεων, οροφών και άλλων επιφανειών από πράσινες επιστρώσεις.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: