Λίστα προϊόντων κατά μάρκα CLC

CLC - POCKET MEDIUM ZIPTOP™ UTILITY Με 11 θήκες (CL1001524)

Τιμή 30,90 €

Η μεσαία θήκη μας για βοηθητικό εξοπλισμό/συντήρηση Ziptop™ έχει κάλυμμα με φερμουάρ για να ασφαλίζει τα αγαπημένα σας εργαλεία και περιλαμβάνει κλιπ μεζούρα, ηλεκτρικό ιμάντα ταινίας, μεταλλικό άγκιστρο εργαλείου.

Αυτό το κορδόνι εργαλείων κορυφαίας ποιότητας διατίθεται με τρία εναλλάξιμα άκρα εργαλείων που έχουν θηλιές 10" με ιμάντες με κλειδαριές διπλού καναλιού και κλιπ HK για γρήγορες αλλαγές εργαλείων, άκρο καραμπίνερ βαρέως τύπου και έχει βαθμολογία για εργαλεία έως 6 κιλά.

Η μικρή μας θήκη βοηθητικού προγράμματος/συντήρησης Ziptop™ διαθέτει κάλυμμα με φερμουάρ για να ασφαλίσετε τα αγαπημένα σας εργαλεία και περιλαμβάνει κλιπ μεζούρα και θηλιά φακού.

Αυτή η τσάντα ταχυτήτων για όλες τις χρήσεις είναι ιδανική για ογκώδη εργαλεία και αξεσουάρ, διαθέτει 7 εξωτερικές τσέπες, ελαστικά πόδια ανθεκτικά στην τριβή, λαβές με επένδυση και λουράκι ώμου με επένδυση για εύκολη μεταφορά.

Αυτός ο επαγγελματικός ποιοτικός ιμάντας εργαλείων σύνθετης εξέδρας ηλεκτρολόγων 4 τεμαχίων έχει 28 τσέπες και συνοδεύεται από ζώνη 3" με επένδυση, διπλής γλώσσας, ζαρτιέρες 3 σημείων με επένδυση, τσέπη για τρυπάνι μπαταρίας, όλα για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας εξαρτήματα, συνδέσμους και εργαλεία .

Το κορδόνι κορυφαίας ποιότητας κατασκευής μας είναι κατασκευασμένο από πλέγμα 1" με εσωτερικά κορδόνια κραδασμών, εκτείνεται σε 78", περιλαμβάνει δύο καραμπίνερ ασφάλισης βαρέως τύπου και έχει βαθμολογία για εργαλεία έως 15 κιλά.

CLC - Μονόπλευρη ποδία εργαλείων ξυλουργού (CL1001245)

Τιμή 18,80 €

Αυτή η ποδιά εργασίας μονής πλευράς εργολάβου έχει μια ζώνη φαρδιά πλέγματος 2" με πόρπη που κλειδώνει και 2 κύριες τσέπες με 3 μικρότερες τσέπες και μανίκια, συμπεριλαμβανομένου βρόχου σφύρας και κλιπ μεζούρα