Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες
Τιμή
Κατασκευαστές
περισσότερα λιγότερα
Filter

Καλύτερες πωλήσεις

FISCHER- 6X30 DuoPower Πλαστικό Βύσμα 100ΤΕΜ (555006)

Τιμή 5,80 €
  • Δύο συστατικά υλικά για κορυφαίες τιμές φορτίου και έξυπνη λειτουργία ανάλογα με το υπόστρωμα.
  • Μεγάλη ανταπόκριση (αισθανθείτε καλά παράγοντας) του βύσματος. Μπορείτε να αισθανθείτε ακριβώς πότε το φις είναι εγκατεστημένο τέλεια.
  • Το μικρό μήκος βύσματος εξασφαλίζει γρήγορη στερέωση χωρίς βαθιά διάτρηση.
  • Η στενή στεφάνη του βύσματος εμποδίζει την ολίσθηση στην οπή διάτρησης.
  • Η οδοντωτή λειτουργία κατά της περιστροφής εμποδίζει την περιστροφή της οπής διάτρησης κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
  • Το μεγαλύτερο βάθος αγκύρωσης των συσκευών DUOPOWER 6 x 50, 8 x 65 και 10 x 80 σημαίνει ότι το βύσμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη συναρμολόγηση σε κοίλα δομικά υλικά, αεριωμένο σκυρόδεμα και για γεφύρωση γύψου.

Πολύ αποτελεσματικό, αλλά και ασφαλές υγρό καθαριστικό για όλες τις πλαστικές επιφάνειες. Απομακρύνει τη βρωμιά από τις πορώδεις επιφάνειες, αφήνοντας παράλληλα ένα αντιστατικό στρώμα που εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης. Δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα. Καθαρίζει και προστατεύει κάθε πλαστικη επιφάνεια στο σπίτι, την επιχείρηση και στο αυτοκίνητο!

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
  • Σπιράλ συνδέσεως βαρέως τύπου, με εσωτερικό σωλήνα και λαστιχάκι EPDM. Μεγάλη αντοχή σε θραύση, τσάκισμα και σε πιέσεις ζεστού και κρύου νερού χωρίς διαρροές.

Απωθητική σκόνη η οποία δρα ως φυσικό εμπόδιο στο πέρασμα των φιδιών επιδρώντας στο νευρικό τους σύστημα και τρέποντας τα σε φυγή. 

Λειτουργεί είτε ως ανταλλακτική σκόνη για τις συσκευές (STICK) είτε αυτόνομα ρίχνοντάς την στα μέρη που χρειάζεται.

Εγγυάται πως θα απωθήσει με ασφάλεια τα φίδια της εξοχής, από εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΒΛΑ,ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΡΗΓΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΠΕΤΟΝ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ.ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΓΚΥΡΙΑ ECOFIX PM-300 ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΡΗΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΝΙΑΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΜΠΟΥΖΟΝΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΥ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΦΟΡΤΙΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ).

Συμπυκνωμένο σαμπουάν χαλιών για τον καθαρισμό όλων των τύπων χαλιών, μοκετών, ταπετσαριών, υφασμάτινων σαλονιών και σαλονιών αυτοκίνητων. 

Ειδικός συνδυασμός αποτελεσματικών επιφανειοενεργών ουσιών ελεγχόμενου αφρισμού με συστατικά που διασπείρουν τους λεκέδες και τους απομακρύνουν στο νερό πλύσης. 

Απομακρύνει τους ρύπους, τις δυσάρεστες οσμές και ξαναζωντανεύει τα χρώματα του ιματισμού.