Περιγραφή

Ιδιότητες προϊόντος:

Μια μοναδική αρωματική νότα: Ζωντανέψτε τον χώρο σας με το άρωμα των ζουμερών τροπικών φρούτων, φέρνοντας στο μυαλό ξέγνοιαστες μέρες και καλοκαιρινές περιπέτειες. Οι εσωτερικοί χώροι σας θα αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε μοναδικοί και άνετοι σε κάθε δωμάτιο.

Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές: Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το εσωτερικό σας θα μυρίζει πάντα φρέσκο, ακόμα και μετά το μαγείρεμα ή άλλες δραστηριότητες που δημιουργούν έντονες οσμές.

Μοντέρνος διανομέας: Η ευκολία και η ακρίβεια στην εφαρμογή διασφαλίζουν ότι το δωμάτιό σας θα έχει πάντα ακριβώς το επίπεδο φρεσκάδας που θέλετε.

Χωρίς σταγόνες: Χωρίς ακαταστασία ή περιττά σημάδια σε έπιπλα ή δάπεδα - καθαρό και λεπτό σπρέι αρωμάτων.

Ασφαλές για εσάς και το περιβάλλον : Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας και το περιβάλλον επιλέγοντας ένα προϊόν απαλλαγμένο από επιβλαβή αέρια.

Χρησιμοποιώντας το AeroBreeze, όχι μόνο προσθέτετε ένα ευχάριστο άρωμα στο εσωτερικό σας, αλλά φροντίζετε και για την ευεξία και την άνεσή σας. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας και προσφέρει οφέλη που είναι αισθητά στην καθημερινή ζωή.

Τομείς εφαρμογής:

Σαλόνι: Ένα τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να συναντήσετε φίλους, θα γίνει ακόμα πιο ζεστό χάρη στα τροπικά αρώματα. Το αποσμητικό θα προσθέσει φρεσκάδα στο χώρο, που θα φέρει στο μυαλό κοινές καλοκαιρινές περιπέτειες.

Δωμάτιο για νέους: Ιδανικό για νεότερα μέλη του νοικοκυριού που περνούν συχνά χρόνο με φίλους. Το άρωμα των τροπικών φρούτων θα προσθέσει ενέργεια και θετικές δονήσεις.

Γραφείο ή γραφείο: Ακόμη και στο χώρο εργασίας αξίζει να θυμίζεις στον εαυτό σου στιγμές ξεγνοιασιάς. Το AeroBreeze Friends θα προσθέσει έναν ελαφρώς πιο χαλαρό χαρακτήρα στο περιβάλλον, που θα βοηθήσει στη δημιουργική σκέψη.

Χώρος αναψυχής: Είτε πρόκειται για αίθουσα παιχνιδιών, για home cinema ή γυμναστήριο - το αποσμητικό χώρου προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα φόντου που δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση.

Κουζίνα: Μετά το μαγείρεμα ή το ψήσιμο, το τροπικό άρωμα θα βοηθήσει στην εξουδετέρωση των ανεπιθύμητων αρωμάτων και θα φέρει φρεσκάδα.

Μπάνιο: Αν και αυτό το μέρος συνδέεται συχνά με άλλες μυρωδιές, γιατί να μην προσθέσετε κάποια τροπική φρεσκάδα σε αυτό; Ιδανικό μετά από ένα μακρύ μπάνιο ή ένα χαλαρωτικό ντους.

Διάδρομος: Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική. Το άρωμα AeroBreeze Friends θα καλωσορίσει τα μέλη του νοικοκυριού και τους επισκέπτες, φέρνοντας στο μυαλό κοινές, ξέγνοιαστες στιγμές.

Οδηγίες χρήσης:

Ανακινήστε πριν από τη χρήση. 

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα της απομάκρυνσης των οσμών, των διαστάσεων του χώρου και της έντασης του εξαερισμού, εφαρμόστε 2-3 δόσεις. 

Σε εγκαταστάσεις υγιεινής, ψεκάστε το προϊόν πίσω από την τουαλέτα ή το ουρητήριο, αφού καθαριστούν.

Σε περίπτωση επίμονων οσμών, επαναλάβετε τη διαδικασία.

14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: