Περιγραφή

Ιδιότητες προϊόντος:

Μοναδική νότα αρώματος: Βουτήξτε στο γλυκό, αισθησιακό άρωμα που εκπέμπει θηλυκότητα, εμπνευσμένο από τις γυναικείες νότες αρωμάτων. Απολαύστε την ατμόσφαιρα που βελτιώνει τη διάθεση και χαλαρώνει στο σπίτι χάρη στις μοναδικές αρωματικές συνθέσεις που βελτιώνουν την ευεξία σας και προσθέτουν χαρακτήρα στους εσωτερικούς σας χώρους.

Εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών: Το σπίτι σας μυρίζει πάντα φρέσκο ​​και καθαρό, ανεξάρτητα από τις καθημερινές δραστηριότητες και τις εκπλήξεις που φέρνει η ζωή.

Μοντέρνος διανομέας σε μορφή ομίχλης: Ευκολία στη χρήση και διακριτική κατανομή αρωμάτων σε όλο το δωμάτιο, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη και διαρκή φρεσκάδα χωρίς την ανάγκη συχνής χρήσης.

Δεν στάζει κατά τον ψεκασμό: Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επιφάνειες στο σπίτι σας παραμένουν στεγνές και άψογες, χωρίς τον κίνδυνο λεκέδων ή υγρών κηλίδων.

Προϊόν ασφαλές για εσάς και το περιβάλλον: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AeroBreeze χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας και των αγαπημένων σας και με τη βεβαιότητα ότι δεν βλάπτετε το περιβάλλον.

Τομείς εφαρμογής:

Υπνοδωμάτιο: Βουτήξτε στον αισθησιακό κόσμο της γυναικείας κομψότητας κάθε βράδυ. Ιδανικό για τη δημιουργία μιας ήρεμης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.

Μπάνιο: Ανανεώστε το μπάνιο σας με ένα διακριτικό άρωμα που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές ενώ προσθέτει ένα λεπτό και θηλυκό άρωμα.

Ντουλάπα: Φροντίστε τα ρούχα σας να περιβάλλονται πάντα από ένα λεπτό και αισθησιακό άρωμα που τους προσθέτει φρεσκάδα.

Σαλόνι: Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που περιβάλλονται από ένα αισθησιακό και κομψό άρωμα.

Γραφείο ή χώρος εργασίας: Προσθέστε λίγο αισθησιασμό στον χώρο εργασίας σας, εμπνευστείτε και βελτιώνοντας τη διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δωμάτιο επισκεπτών: Φροντίστε οι καλεσμένοι σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να περιβάλλονται από ένα ευχάριστο, αισθησιακό άρωμα. 

Διάδρομος ή φουαγιέ: Φροντίστε για την πρώτη εντύπωση που έχουν οι καλεσμένοι σας μπαίνοντας στο σπίτι σας, χάρη στο λεπτό και κομψό άρωμα του AeroBreeze Lady.

Αίθουσα χαλάρωσης: Δημιουργήστε το τέλειο μέρος για διαλογισμό, διάβασμα ή απλώς χαλάρωση με ένα λεπτό άρωμα στο φόντο.

Αυτοκίνητο: Πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας αποσμητικό! Κάντε κάθε ταξίδι πιο άνετο και ξεκούραστο χάρη στο άρωμα AeroBreeze Lady.

Μπορείτε να μετατρέψετε τις καθημερινές στιγμές σε αξέχαστες αισθησιακές εμπειρίες χρησιμοποιώντας το αποσμητικό χώρου AeroBreeze Lady σε αυτούς τους χώρους.

Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα, που δεν είναι μόνο ευχάριστο για τη μύτη αλλά και για την ψυχή.

Οδηγίες χρήσης:

Ανακινήστε πριν από τη χρήση. 

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα της απομάκρυνσης των οσμών, των διαστάσεων του χώρου και της έντασης του εξαερισμού, εφαρμόστε 2-3 δόσεις. 

Σε εγκαταστάσεις υγιεινής, ψεκάστε το προϊόν πίσω από την τουαλέτα ή το ουρητήριο, αφού καθαριστούν.

Σε περίπτωση επίμονων οσμών, επαναλάβετε τη διαδικασία.

14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: